пʼятницю, 10 липня 2020 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє калейдоскоп цікавих повідомлень «Світ цікавих фактів»


Цікаво знати, що 11 липня Всесвітній день народонаселення
Цікаві факти про людські раси
1. Багато людей помилково вважають, що людських рас всього три: європеоїдна, негроїдна і монголоїдна. Але насправді виділяють ще пігмеїв, капоідов і бушменів, американоїдів і австралоїдів.
2. В результаті змішаних шлюбів народжуються діти змішаних рас. Люди, в жилах яких тече кров негроїдної та європеоїдної раси, називаються мулатами. Змішання монголоїдної і європеоїдної раси — метиси, а монголоїдної та негроїдної — самбо.
3. Люди змішаних рас вважаються найпривабливішими. Вони практично завжди мають правильні риси обличчя, красиве гармонійне тіло, здорові зуби, волосся і нігті. Отримання багатого генетичного коду в природі призводить до сильнішого і життєздатного потомству.
4. У представників негроїдної раси довші кінцівки. Якщо взяти темношкіру і світлошкірих жінок одного зросту, у темношкірої ноги будуть приблизно на три сантиметри довше.
5. Більше сорока відсотків чорношкірих емігрантів в розвинених країнах відмовляються працювати, вважаючи за краще жити на допомогу по безробіттю
6. У афроамериканців рівень IQ в середньому нижче на 15-20 пунктів, ніж у білошкірих американців.
7. Існує стереотип, що у темношкірих чоловіків розміри чоловічої гідності більше, ніж у світлошкірих. Але це правда лише частково. Насправді у представників негроїдної раси менша еластичність тканин статевого члена, і він довший тільки в стані спокою.

Немає коментарів:

Дописати коментар