пʼятницю, 17 липня 2020 р.

Пропонуємо вашій увазі книгу Людмили Петрановської «Що робити, коли...»


Дитинство вважають щасливим та безтурботним часом. Але так про дитинство думають насамперед дорослі. Для самих дітей навколишній світ сповнений небезпек та загадок, а поведінка інших людей може засмучувати та викликати багато запитать. Адже коли вперше стикаєшся з незнайомою ситуацією, дуже легко розгубитися та потрапити в халепу. Можливо, ця книжка не зможе убезпечити дітей від усіх неприємностей, але в першу чергу вона навчить слідувати головному — не втрачати голову та бути готовими діяти!
Завдяки книзі «Що робити, коли...» юні читачі дізнаються: як реагувати на незнайомців на вулиці чому не варто боятися темряви що варто завжди мати при собі які місця не підходять для ігор та прогулянок про телефони, які варто запам'ятати … та багато іншого! Чому варто купити книгу «Що робити, коли...» Людмили Петрановської?
«Що робити, коли...» — повчальна книжка для дітей, яка навчить взаємодіяти з незнайомими людьми, відповідати на образливі слова, запобігати виникненню небезпечних ситуацій та поводити себе в людних місцях. Написана кваліфікованим психологом та педагогом, вона стане прекрасним другом та порадником для дитини!
Видання містить яскраві ілюстрації та схеми дій для кращого сприйняття інформації. Позитивні відгуки про «Що робити, коли...» вже залишило безліч батьків, чиї діти вже засвоїли основні правила безпеки та поведінки, описані в книжці.

Немає коментарів:

Дописати коментар