четвер, 9 липня 2020 р.

Молодший абонемент Центральної міської бібліотеки для дітей знайомить Вас з віртуальної виставкою-подорожжю «Книжковий світ».





Серія книжок Іан Вайброу про «Малого Вовчика» з ілюстраціями Тоні Роса - найпопулярніша серія автора, перекладена більш ніж 12-ма мовами.
До серії увійшли: «Капосна книжка Малого Вовчика», «Геройська книжка Малого Вовчика», «Школа привидознавства Малого Вовчика», «Малий Вовчик – Лісовий детектив», «Піратська книга Малого Вовчика»,«Малий Вовчик - отаман зграї».
У новіх книжках на нашого героя та його непосидючих друзів чекають дивовижні пригоди. Цього разу хвалькуватий і грізний суперник Малого Вовчика – Псувачило – стає вожаком власної зграї. Він збирається стати табором у Моторошному Лісі і спіймати пана Крутихвоста, а за це ж дають велику винагороду! Чи зможе Малий Вов­чик перемогти Псувачила і його компанію, провчити хитрого лиса і стати справжнім отаманом зграї? Про це ви дізнаєтеся, прочитавши цю веселу, пригодницьку і дотепну історію.
Готуйтеся познайомитися зі Жерлоком Хохмсом та його Технослідопитом, а також розшифровувати таємничі послання, вивчати генні модифікатори, шукати вкраденого привида Вовчила-Хижачила та розплутувати страхітливі злочини. Адже саме цим займаються-переймаються відомі слідчі з «Лісового розшукового агентства жовтооких детективів»: Маленький Вовчик, Репетун, Гаврик Воронько, Ведмедик Нормус та Чухля-Нюхля, які, хоч би що вигадав підступний пан Крутихвіст, завжди будуть на висоті.

Немає коментарів:

Дописати коментар