пʼятницю, 21 жовтня 2022 р.

«Згуртування та побудова ефективної комунікації між мешканцями приймаючої громади і ВПО»

 24 жовтня 2022 року у приміщенні Черкаської центральної міської бібліотеки для дітей відбудеться блог-кав’ярня: «Згуртування та побудова ефективної комунікації між мешканцями приймаючої громади і ВПО»

Запрошуємо до участі громадських активістів, внутрішньо-переміщених осіб, активну молодь, соціальні служби та представників влади м. Черкаси
Захід проводиться з метою сприяння соціальній адаптації, ефективній комунікації, успішній інтеграції ВПО в умовах воєнних дій та згуртуванню громади через пошук спільних цінностей та інтересів.
Сподіваємося, що проведення зустрічі підвищить рівень соціальної згуртованості в місті, а життя гуртуватиметься на принципах добросусідства та взаємопідтримки.
Коли: 24 жовтня 2022 року
Час: 14.00 – 16.00
Де: м. Черкаси, бул. Шевченка, 390, Центральна міська бібліотека для дітей
На учасників чекає зустріч і невимушене спілкування з правових питань і урядових ініціатив, яку проведе Регіоналий координатор взаємодії з громадкістю Уповноваженого ВРУ з прав людини у Черкаській області Людмила Проценко.
Смачна кава і приємне спілкування в гарантовано.
Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/.../1k3_XLv.../edit...
Під час тривоги будуть здійснено заходи, щодо перебування в захищеному місці
***
Блог-кав’ярня «Згуртування та побудова ефективної комунікації між мешканцями приймаючої громади» і ВПО» відбудеться в межах проекту «Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад» реалізується ГО «Фундація прав людини» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (The Black Sea Trust for Regional Cooperation).
Регіональні партнери проекту «Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад» в Кіровоградській області Агенція сталого розвитку «Хмарочес», в Черкаській області МБФ «Небайдужі».

Немає коментарів:

Дописати коментар