вівторок, 25 жовтня 2022 р.

#Блог_кафе

24 жовтня 2022 року у приміщенні Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбулася зустріч у блог-кав’ярні: «Згуртування та побудова ефективної комунікації між мешканцями приймаючої громади і ВПО»

У бібліотеку завітали громадські активісти, внутрішньо переміщені осіби, активна молодь, соціальні служби.
Захід був проведений з метою сприяння соціальній адаптації, ефективній комунікації, успішній інтеграції ВПО в умовах воєнних дій та згуртуванню громади через пошук спільних цінностей та інтересів.
Сподіваємося, що зустріч підвищить рівень соціальної згуртованості в місті, а спільне життя гуртуватиметься на принципах добросусідства та взаємопідтримки.
Спілкування з правових питань і урядових ініціатив провела Регіональний Координатор взаємодії з громадскістю Уповноваженого ВРУ з прав людини у Черкаській області Людмила Проценко.
Учасники у легкій, приємній і невимушеній атмосфері нашої затишної блог-кав’ярні, отримали нові знання та цікаве спілкування.
Під час тривоги будуть здійснені заходи, щодо перебування в захищеному місці
***
Блог-кав’ярня «Згуртування та побудова ефективної комунікації між мешканцями приймаючої громади» і ВПО відбудеться в межах проекту «Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад» реалізується завдяки ГО «Фундація прав людини» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (The Black Sea Trust for Regional Cooperation).
Регіональні партнери проекту: «Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад» у Кіровоградській області, Агенція сталого розвитку «Хмарочос», у Черкаській області МБФ «Небайдужі»( керівник Маіна Кулик).

Немає коментарів:

Дописати коментар