понеділок, 31 жовтня 2022 р.

#Книжкова_полиця

Кінець жовтня це прекрасна пора, щоб повірити у чари і магію. Саме тому сьогоднішній наш огляд присвячується магічній та казковій історії «Ательє чаклунських капелюхів». Тож сьогодні давайте усі дружно піднімемо чарнильні ручки вгору, щоб начаклувати нашу перемогу. Ми пропонуємо вам поринути у світ чаклунів, цілитилів та магії, де цікавезні пригоди вирують на кожній сторінці, де дива народжуються з чітких ліній чарнил на папері, де нічого не може бути неможливим. Тож зануртеся у цей чарівний світ разом із нами.

❤💙❤💙👍
Магія в Ательє чаклунських капелюхів — це мистецтво, яке опановують за допомогою малювання. Може, авторка манґи Камоме Шірахама теж чарівниця? Адже їй напрочуд легко вдається занурити нас у фантастичне життя своїми незвичайними й ілюстраціями.
Мабуть, так і є: стиль Камоме вирізняється вражаючими деталізованими малюнками, які переносять читача в чарівний світ. Розкішні пейзажі й красиві персонажі всебічно розкривають історію Коко — звичайнісінької дівчинки, яка захоплюється неймовірною витонченістю магії. На жаль, чаклування — рідкісний дар, яким володіє лише групка обраних, уже народжених із хистом до магії. Тож коли до селища, в якому мешкає Коко, приїжджає чаклун Кіфлі, дівчинка не стрималася й підгледіла за тим, як він створює магічні печаті. А залишившись наодинці, вирішила повторити і... сталося непоправне! Коко робить фатальну помилку!
Те, що історія «Ательє чаклунських капелюхів» дещо нагадує пригоди Гаррі Поттера з Гоґвортської школи чарів і чаклунства — не випадковість. Художниця обожнює сагу Джоан Ровлінґ. А ще на неї, мабуть, уплинули світи «Володаря Перснів», анімаційні фільми студії «Ghibli» і, можливо, навіть «Зоряні війни». Завдяки враженню від цих та інших творів Камоме створила свій унікальний всесвіт, у який так кортить поринути!
«Ательє чаклунських капелюхів» — МАНҐА, ЯКУ ВАРТО ПРОЧИТАТИ!
Це перша манґа Камоме Шірахами, яка «помандрувала» у світ: досі авторка ніколи не видавалася за межами Японії. Вона спочатку взагалі не мала наміру пов’язувати своє життя з манґою, аж доки приголомшливий успіх «Ательє чаклунських капелюхів» не змінив усе. Ілюстрована повість стала одним із 12 номінантів премії «Manga Taishō Award» — престижної нагороди манґак у Японії. Окрім цього, 2018 року «Ательє чаклунських капелюхів» потрапила до рейтингу 15 найкращих манґ, які рекомендували книготорговці Японії.
Наразі «Ательє чаклунських капелюхів» налічує сім томів і далі видається в Японії.
А ми з впевненістю кажемо, що з нетерпінням чекаємо на продовження!
📕📕Книга 2. Том 2
Закон світу магії непорушний: «Чарівником може стати лише той, хто народився ним». Та Коко, нова учениця чаклуна Кіфлі, — дівчинка «з простого люду»! Разом із трьома іншими вихованками Кіфлі вона вирушає до міста Кална, щоби придбати в місцевій крамниці чарівну паличку-пензель. Однак таємничий маг у масці заманює дівчат у невідоме місце… Що це? Невже перед ними справжнісінький дракон?!
Чи можна стати чаклуном, якщо ти не народжений чарувати? Чи можна щось змінити власними силами?
📕📕Книга 3.Том 3.
У житті Коко неймовірні зміни: вона почала навчатися в ательє чаклуна Кіфлі. Дівчинка докладає всіх зусиль, щоб стати справжньою чарівницею, та раптом із нею трапилася одна пригода… Коли Коко з подругами допомагали рятувати постраждалих від повені селян, її схопили солдати Ради магічного захисту, звинувативши у використанні забороненої магії. Через це дівчинку збираються вигнати зі світу чаклунів, хоч вона й не втямить, чому...
Світ чаклунів сповнений загадок і таємниць. Як хороших, так і лихих.
📕📕Книга 4. Том4
Коко, дівчинка з простого люду, мріє стати чаклункою. Її однокашниця з магічного ательє Аґатта готується скласти Другий чаклунський іспит, щоб отримати дозвіл використовувати магію на людях.
Коко та інші учениці супроводжують Аґатту до місця, де має відбутися іспит. Однак там вони зненацька потрапляють у пастку, яку влаштували крислаті — таємничі чаклуни, які користуються забороненою магією. Яким має бути справжній чаклун?
На дівчат, які прагнуть утілити свої мрії, чекають розчарування, боротьба й перемоги!
📕📕Книга 5. Том5
Під час другого чаклунського іспиту на групу Аґатти зненацька напали крислаті — загадкові чаклуни, які застосовують заборонену магію. Одного з учнів, Юіні, вони перетворили на жахливого звіра. І схоже, мають якісь значно лиховісніші плани…
Коко, Тетія й учитель Кіфлі намагаються врятувати друзів, однак потрапляють у підземелля, де колись мешкав таємничий і ненависний до чаклунів народ Ромонон. Кіфлі тяжко поранено, Коко й Тетія у відчаї. Що чекає на наших героїв?
Вибір між тим, що ти хочеш насправді, а що ні; на що ти здатен — і що тобі не до снаги.

Немає коментарів:

Дописати коментар