понеділок, 31 жовтня 2022 р.

«Helloween у бібліотеці»

Це веселе і загадкове свято Helloween, завдяки своїй таємничій атмосфері встигло полюбитися і дорослим, і дітям. Прийшовши до нас здалеку, воно знайомить дітей зі святковою культурою інших країн. Це саме те свято, коли дітям дозволяється робити все, що завгодно: бешкетувати, розважатися, жартувати, відриватися на повну.

31 жовтня у Черкаській центральній міській бібліотеці для дітей бібліотекарі виріщили створити книжково – маскарадне бібліопаті «Helloween у бібліотеці» для наших юних читайликів. Створили тематичну книжкову виставку «Чарівний Хэллоуїн», придумали вбрання і почали веселощі.
Такі заходи поєднують у собі приємне та корисне. Користувачі весело проводять свій вільний час та дізнаються багато цікавого і корисного. Усі на позитиві - вирує святкова атмосфера та гарний настрій.

Отже Хелловін – це чудова нагода розважитися в бібліотеці та продемонструвати свої творчі здібності, перевтілюючись у чаклунів, фей та привидів або створити власний образ та взяти почитати чаклунську книгу.
Цікавих Вам ідей і веселих свят!

Немає коментарів:

Дописати коментар