пʼятницю, 21 жовтня 2022 р.

"Медіа і діалог: методологія конфлікточутливості".

 

21 жовтня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбулася зустріч блог-кав'ярні: "Медіа і діалог: методологія конфлікточутливості".

Завітали до нашої блог-кав'ярні журналісти, громадські активісти, ВПО, активна молодь та студенти- медійники.
Говорили на важливу тему конфліктної чутливості у медіа.
Головними спікерами були : Тетяна Бондаренко (кандидат філологічних наук, доцент, завідувач кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ННІ української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького) та Тетяна Очеретяна (директорка ІА «Нова Доба»)
Учасники у легкій, приємній і невимушеній атмосфері нашої затишної блог-кав’ярні, отримали нові знання та цікаве спілкування.
Блог-кав’ярня «Соціальні медіа, як ефективний інструмент реалізації громадських ініціатив» відбувається у межах проекту «Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад» реалізується ГО «Фундація прав людини» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (The Black Sea Trust for Regional Cooperation).
Регіональні партнери проекту «Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад» в Кіровоградській області Агенція сталого розвитку «Хмарочос» та Черкаській області МБФ «Небайдужі».


Немає коментарів:

Дописати коментар