вівторок, 4 жовтня 2022 р.

#БІБЛІОТЕКА #ЧИТАЧ #ЗАПРОШУЄМО_ДО_БІБЛІОТЕКИ


Бібліотека – дивовижне місце, в якому зібрано безліч культурних надбань людей. Це місце намагається надати широку інформацію громаді про свої послуги, книжковий фонд, масові заходи.
У цей храм знань слід йти психологічно готовим підкоритися добрим книгам, інакше чарівні емоції від книг пройдуть повз. Час у бібліотеці летить стрімко, збагачуючи наш внутрішній світ.
Коли тільки заходиш до бібліотеки, то відразу відчуваєш, як усе дихає спокоєм. Тут неймовірна кількість захоплюючих книжок, які хочеться прочитати. Адже читаючи книгу, тут ми збагачуємо кругозір і більш глибоко відчуваємо наш світ.
Черкаська центральна міська бібліотека для дітей не просто приміщення, де зберігаються книжки. Це особливий простір, з особливою енергетикою, настроєм, затишком. Ніщо не може замінити спілкування з книгою, обмін інформацією та емоціями.
Важко знайти людину, яка б не любила книжки. Вони – наші друзі й порадники. Кожна нова книжка – це завжди таємниця, це знайомство з цікавими героями, які залишають відбиток у нашому подальшому житті. З одних героїв ми беремо приклад, з інших – навпаки, не хочемо повторювати їх помилки чи спосіб життя.
Наша бібліотека чекає на Вас, наші любі читайлики!




Немає коментарів:

Дописати коментар