вівторок, 25 серпня 2020 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє інформаційний огляд «КНИГИ - ЮВІЛЯРИ 2020 РОКУ» 10 років – Бачинський А. «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки»(2010)


Ці правдиві (ну... майже правдиві) історії, що народилися з леґенд Прикарпаття й Тернопілля, тато Остапа й Даринки розповів з їхніх слів. А для більшої переконливості Даринка супроводила його розповіді власними ілюстраціями.
Під дією чар старого карпатського мольфара близнята Остап і Даринка потрапляють у минуле. Щоб повернутися назад, їм необхідно визволити опришка Івана та його кохану Марисю, доньку воєводи Золочівського замку, з полону закляття чорного чаклуна. І щоб побороти його чари, дітям доведеться подолати довгий складний шлях через непролазні хащі карпатських лісів, темні підземелля львівських костелів та неприступні стіни замків, які охороняють древні духи й привиди. А відтак вони ще мусять подолати страшну королеву-відьму Бону, щоб урятувати свою меншу сестричку Оленку... Та коли вони разом - їм ніщо не стане на заваді!

Немає коментарів:

Дописати коментар