середу, 5 серпня 2020 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє книжкову виставку «Світлофор потрібен всім: І дорослим, і малим.»


Література:
Галина Шевчук «Наш друг світлофор: Вірші.»
У віршованій формі книжка розповість вашій дитині про правила поведінки на дорозі.
Дитина у світі дорожнього руху
Програма “Дитина у світі дорожнього руху” створена на реалізацію вимог змістового напряму “Безпека життєдіяльності” освітньої лінії “Особистість дитини” Базового компонента дошкільної освіти.
Вона є парціальною програмою, у якій конкретизовано освітні завдання з формування у дітей дошкільного віку елементарних уявлень про Правила дорожнього руху, вмінь та навичок безпечної поведінки на вулицях міста (села), у транспорті; подано орієнтовні показники компетентності маленьких учасників дорожнього руху (як пішоходів і пасажирів) за різними віковими групами; розкрито практичні шляхи розв’язання програмових завдань.
Для педагогів дошкільних навчальних закладів та інших форм здобуття дошкільної освіти, а також батьків, які не байдужі до виховання своїх дітей та турбуються про їх безпеку.
Яна Воронкова Правила дорожнього руху для дошкільнят
Чого треба обов’язково навчити дитину, крім правильної вимови, читання, писання, лічби? Звісно, для всього подальшого життя дуже важливі певні моральні засади. А ще — знання базових правил безпеки й уміння належним чином поводитися в різних життєвих ситуаціях. Саме ці теми доступно й цікаво викладені на сторінках серії «Учимося з наліпками». З новими виданнями від «Українського літературного агентства» дошкільнята засвоять правила: - дорожнього руху; - етикету; - безпеки вдома; - безпеки на вулиці. Кожна книжка містить яскраві наліпки. Завдяки ним вивчення настанов і заборон, до яких дітлахи зазвичай ставляться без особливого ентузіазму, перетвориться на гру, від якої буде складно відірватися.
Правила дорожнього руху. Розвивальні наліпки
На кожному розвороті книжки маленькі читачі знайдуть кольоровий зразок, за яким вони мають прикрасити наліпками поданий поруч варіант малюнку. Дітлахам треба правильно повторити візерунок. Це сприятиме розвитку дрібної моторики та окоміру.
Наталья Латушко Правила дорожнього руху
Пропонуємо вашій увазі книжку-картонку для дітей дошкільного віку.
Правила дорожнього руху
Із цією книгою дитина швидко засвоїть навички безпечної поведінки на дорозі та познайомиться з дорожніми знаками. Видання призначене для спільної роботи дорослих з дітьми дошкільного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар