середу, 28 квітня 2021 р.

#БІБЛІОТЕКА #КНИЖКОВА #ВИСТАВКА

   

А який у вас домашній улюбленець?
Домашні улюбленці є мабуть у кожній родині. Собака чи кіт, морська свинка чи хом’ячок, або навіть папуга, чи інше звірятко або пташина, а може й рибки – та всі вони потребують нашої уваги, любові та догляду. І в більшості випадків завести таке щастя є ініціативою дітей.
Домашні тварини є частиною нашого життя, улюбленцями, здатними скрасити наше дозвілля і подарувати такі необхідні кожному з нас любов і увагу. Основна роль домашнього вихованця полягає в тому, щоб бути надійним товаришем і відданим другом людині.



Домашні тварини - унікальні помічники, які покликані оберігати від хвороб тих, кого люблять. Особливо подібними цілительськими здібностями володіють кішки, які буквально відчувають біль господаря і, доторкнувшись до хворого органу, "забирають" її собі. депресія, зневіра, занепад сил - ось неповний перелік хвороб, від яких можуть позбавити домашні тварини свого захандрівшего господаря. Допомога бездомним тваринам, як прояв співчуття і турботи, також може сприяти лікуванню людини, що страждає від недуг. дуже корисні домашні тварини в процесі виховання дітей.

Піклуючись про улюбленця, дитина стає добрішим, терпляче, дорослішим, а також відповідальніше.
Любіть свого вихованця, піклуйтеся про нього, і знайте, що він завжди буде відповідати вам взаємністю.
Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє добірку книжок
«Домашні улюбленці».
Приємного та цікавого читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар