вівторок, 6 квітня 2021 р.

#ВСЕСВІТНІЙ #ДЕНЬ #МУЛЬТФІЛЬМІВ

 

Казковий світ дитинства – це барвисті дитячі книжки та журнали, на сторінках яких оселилися герої найпопулярніших мультфільмів: принцеси Діснея, тачки, феї, Барбі, учні школи монстрів Monster High, чарівні поні, Вінні та його друзі, Маша і Ведмідь, Лунтік, Людина-Павук, Мікі Маус, Бембі, 101 далматинець та багато-багато інших!
У 2002 році Міжнародною асоціацією анімаційного кіно 6 квітня було проголошено Всесвітнім днем мультфільмів.
Чи бувають малюки, які не люблять мультиків? Веселі, кумедні та симпатичні персонажі так захоплюють! Тим паче, що в багатьох із них є свої таємниці. Мультик – це жива казка. І не важливо, яке дійство розвертається на екрані, стежити за яскравими персонажами так цікаво! Для дитячої свідомості мультфільм - не вигадка, а оживча реальність, і всі герої дійсно існують. Мультфільми – це засіб виховання дитини. Без сумніву, події, що відбуваються у мультфільмі, розвивають уяву і мислення дитини, формують його світогляд. Персонажі улюблених мультфільмів – друзі дитини. Вони вчать її взаємодіяти з навколишнім світом, формують уявлення про добро і зло, вчать справлятися з труднощами.
Мультфільми, зняті за мотивами книг, – це ще й чудова можливість познайомити дитину з видатними авторами: Антуан де Сент-Екзюпері, Ніл Гейман чи Роальд Даль. Саме з анімації може початися перший інтерес до літератури – якщо мультик сподобався, дитина швидше за все погодиться прочитати оригінал або продовження улюблені історії.
Книги та журнали допомагають організувати цікаве й корисне дозвілля вашої дитини, а улюблені мультфільми, перенесені на яскраві сторінки, допоможуть змалку виховати у малюка любов до читання. А спільне читання в родинному колі зміцнить емоційний зв’язок між членами родини. Ласкаво просимо до чарівного світу книжок та журналів Черкаської центральної міської бібліотеки для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар