понеділок, 12 квітня 2021 р.

 Вважається, що в наш час без допінгу у вигляді алкоголю й наркотиків неможливо займатись ані спортом, ані творчістю. Можливо, він і приносить натхнення, але й від жертвоприношень не відмовляється.

І ніякі гроші не допоможуть уберегти вас від згубного впливу цього «зла», як і не могли вони врятувати і всесвітньо відомих особистостей. А зірок, які померли від алкоголю і наркотиків набереться чимало! Як це не сумно, що саме люди вбрані славою і популярністю стають заручниками наркотичного рабства. І дивлячись на них (а вони не завжди можуть заховати свою проблему), фанати хочуть бути схожими на своїх кумирів і починають їм наслідувати. Часто буває і відкрита пропаганда наркоманії зі сцени. Це формує не здоровий інтерес до заборонених, сильнодіючих препаратів. Але при більш ретельному розгляді цієї проблеми ми хочемо звернути увагу на проблеми які прийшли разом з наркотиками і алкоголем, за часте це передчасна, самотня і жахлива смерть. Знаменитості, які померли від наркотиків рідко доживають до 40 років!

Про них - віртуальний годинник роздумів « «Зірки», які померли від наркотиків і алкоголізму» Черкаської центральної міської бібліотеки для дітей.


Немає коментарів:

Дописати коментар