неділю, 21 квітня 2024 р.

#День_довкілля_Всесвітній_день_Землі

Щорічно 22 квітня відзначається Всесвітній День Землі. В цей День жителі різних країн світу об’єднуються і працюють задля догляду за довкіллям, захисту навколишнього середовища та збереження природних ресурсів. Це свято чистої Води, Землі й Повітря, яке має на меті об’єднати людей для захисту довкілля та привернути їх увагу до екологічних проблем нашої планети.

До Дня довкілля та Всесвітнього дня Землі для учнів початкових класів Черкаський НВК №34 бібліотекарі читального залу Черкаська центральна міська бібліотека для дітей провели екологічну гру-вікторину «Земля – наш спільний дім».
Говорили про те, як важливо берегти природу, розумно використовувати її дорогоцінні ресурси, дбаючи про щасливе «завтра» прийдешніх поколінь.


Учасники заходу також пограли в гру «Третій зайвий», взяли участь у конкурсі «Вгадай тварину», зробили руханку «Мандруємо по Землі».
На завершення зустрічі всі прийшли до висновку, що природу треба оберігати та вона віддячить нам чистим повітрям, прозорою водою, прохолодою тінистих парків, чарівним співом птахів.

Немає коментарів:

Дописати коментар