понеділок, 22 квітня 2024 р.

«Мистецький Брейншторм».

 22 квітня у рамках Всеукраїнського учнівського та студентського конкурсу вокалізів «Kamerton 2024» у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбулася науково-методична сесія «Мистецький Брейншторм».


Kamerton - це особливий фаховий конкурс, організований Черкаською дитячою музичною школою №3 (Музична школа №3 м.Черкас) за підтримки Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, в якому юні музиканти мають можливість представити технічні можливості володіння голосом.
Науково-методична сесія це серія унікальних майстер-класів від викладачів Харківського національного університету мистецтв імені І.Котляревського та Харківського фахового музичного коледжу імені Б. Лятошинського.

- "Застосування сучасних цифрових технологій як основа успішної роботи мистецької школи", який провів Масло Олександр
Директор Дитячої музичної школи №5 м.Харків
- "Виконавська бахіана ХХ-ХХІ століть: імена, версії та відкриття", який провела Сухленко Ірина - перший проректор ХНУМ ім.І.П.Котляревського, кандидат мистецтвознавства, професор.

На заході були присутні фахівці музичних шкіл міста та області.
З вітальним словом до присутніх звернулася завідувачка бібліотеки, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Світлана Слодзік.
Захід відкрила директорка Черкаської дитячої музичної школи №3 Алла Колесник.
Вокалістам учасникам конкурсу бажаємо творчого натхнення, подальшого вдосконалення, яскравих перемог і нових творчих злетів.


Немає коментарів:

Дописати коментар