четвер, 8 жовтня 2020 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей презентує відео презентацію книги «Правила спілкування дітей з незнайомцями».

 


Як часто батьки хвилюються за своїх дітей? Цікаве питання, тому що батьки хвилюються за своїх дітей постійно і всюди, де б вони не знаходились, та що б не робили. Подекуди таке хвилювання переростає у щось більше, що не надто позитивно впливає на самих дітей, які оточені над опікою, батьків переповнює бажання бути постійно з дітьми, усюди, забороняти звичні речі для більшості дітей, такі як ходити один до одного в гості, гуляти в парку, самостійно одягатись, та інші речі. Таке відношення до дітей, на сам перед їх і руйнує, заваджаючи вести звичайний спосіб життя.
Центральна міська бібліотека для дітей пропонує батькам презентацію книги "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей", покликана аби допомогти дорослим впоратись із своїми страхами та ілюзіями, які пов'язані із безпекою дітей, а для дітей книга на сам перед, це джерело знань правил безпеки та поведінки у суспільстві. Книга "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей" дає відповіді на дуже серйозні та важливі питання, а саме : "Хто несе відповідальність за дитину?", "Чому не працює тактика залякування", "Сам удома в безпеці", "Що робити, якщо ти загубишся", "Правила безпеки в інтернеті", та багато інших важливих питань. Книга "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей" надзвичайно корисна , нам сподобалась.

Немає коментарів:

Дописати коментар