пʼятницю, 20 листопада 2020 р.

На сьогоднішній день Інтернет-центр Черкаської центральної міської бібліотеки для дітей - це сучасна інформаційна установа, що сприяє всебічному розвитку дітей. Кожний користувач бібліотеки має можливість безкоштовно користуватися Інтернетом. Одне з основних завдань Інтернет-центру - забезпечення оперативного доступу читачів до різносторонньої інформації.



Центральна міська бібліотека для дітей стала інформаційним, культурним та просвітницьким центром не лише для дітей та підлітків, а й для громади району. В бібліотеці плідно працює Народний університет для людей поважного віку. Щотижня в інтернет – центрі бібліотеки відбуваються заняття з комп’ютерної грамотності для громади міста, на яких користувачі мають доступ до якісних та актуальних освітніх програм.
Безпека в інтернеті – дуже важлива проблема нинішнього часу. І стосується вона всіх, від дітей до пенсіонерів. Вона стає все актуальнішою у зв’язку з масовим приходом в інтернет користувачів, майже, а то і зовсім, чи не підготовлених до погроз, їх чекають
5 простих правил для батьків
1. Підвищуйте власну комп'ютерну та інтернет-обізнаність
2. Опановуйте інтернет разом із дитиною
3. Станьте другом дитині у соціальній мережі, або попросіть близьких знайомих зробити це
4. Встановіть "Батьківський контроль". Регулярно оновлюйте антивірус
5. Створіть територію безпечного інтернету. Використовуйте поновлюваний перелік безпечних для дитини сайтів

Немає коментарів:

Дописати коментар