середу, 25 листопада 2020 р.

У всьому світі відзначають День завоювання друзів, який припадає на 24 листопада. Дейл Карнегі написав книгу «Як здобувати друзів і впливати на людей» та ще й розробив психологічні курси по самовдосконаленню, курси ефективного спілкування та публічного виступу. Тому не дивно, що саме двадцять четвертий листопадовий день був проголошений Днем завоювання друзів і здійснення впливу на людей.

 


ТОП-10 цитат Дейла Карнегі:
1. Ніколи не намагайтеся звести рахунки з вашими ворогами, тому що цим ви принесете собі набагато більше шкоди, ніж їм. Чиніть як генерал Ейзенхауер: ніколи не думайте ні хвилини про людей, які вам неприємні.
2. У цьому світі є тільки один спосіб заслужити любов - перестати вимагати її і почати дарувати любов, не сподіваючись на подяку.
3. Якщо захочеться переробляти людей - почни з себе - це і корисніше, і безпечніше.
4. Три чверті людей, з якими ви завтра зустрінетесь, прагнуть співчуття. Проявіть його, і вони зрозуміють вас!
5. Не дозволяйте собі засмучуватися через дрібниці, які слід зневажати і забути. Пам'ятайте, що життя занадто коротке, щоб витрачати його на дрібниці.
6. Найвірніший шлях до серця людини - це розмова з ним про те, що він цінує понад усе.
7. Не наслідуйте іншим. Знайдіть себе і будьте собою.
8. Умійте стати на позицію іншої людини і зрозуміти, що потрібно ЙОМУ, а не вам. З тим, хто зуміє це зробити, буде весь світ.
9. Посмішка нічого не коштує, але дорого цінується.
10. Найкращий спосіб змусити людину щось зробити - це зробити так, щоб він сам захотів це зробити.

Немає коментарів:

Дописати коментар