четвер, 6 квітня 2023 р.

#Благодійна_акція_Зігрій_теплом

Робимо добрі справи щодня!

Незабаром на землю зійде чудове свято Великодня.
Великдень! Величне свято, яке споконвіку символізує перемогу над силами темряви і зла, уособлює примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя, одвічні людські цінності.
Напередодні свята у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбулася благодійна акція для родин ВПО, завдяки БО «БФ Соціального захисту, надії і добра» (керівник Лариса Малкова ), за ініціативою 'Cherkasy-Help' та фонду « Солідарність у безробітті та бідності».
«Cherkasy-Help» - це солідарне партнерство у сфері підтримки від людини до людини, шляхом доставки гуманітарної допомоги. Міста Білефельд та Черкаси домовилися про солідарне партнерство з початку грудня 2022 року .
БО «БФ Соціального захисту, надії і добра» доставили гуманітарну допомогу до нашої бібліотеки, з якої працівники бібліотеки сформували продуктові набори. Допомогу отримали 40 родин внутрішніх переселенців для першочергових потреб, які знайшли прихисток у нашому місті.
Наші читацькі родини щиро дякували Лариса Малкова, керівника БО «БФ Соціального захисту, надії і добра» за людяність, доброчинність і таку необхідну у цей час підтримку. Нехай добро, дароване вами людям, повертається сторицею.
Разом до Перемоги!
Зичимо всім миру, любові, достатку, радісних Великодніх свят і смачної паски!

Немає коментарів:

Дописати коментар