середу, 5 квітня 2023 р.

#Проєкт_Творчі_діти

Малювання – перший вид творчої діяльності дитини. Уроки малювання для дітей– це обов’язкова умова формування і розвитку різнобічної, гармонійної особистості. Малювання – дуже хороша ранкова зарядка для мозку!

5 квітня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пройшло творче заняття з малювання «Пасхальна казка».
Хочете навчитися малювати так, щоб не лише бачити готовий результат, а й буквально відчувати його на кінчиках пальців? Обирайте пастель! Цей різновид живопису передбачає тісний контакт пальців з папером та олівцями, адже нанесені лінії та штрихи потрібно гарно розтушувати. Пастель – це художній матеріал, у вигляді спресованих фарб, які мають форму брусочків або олівців.

Основою для пастельного живопису слугує різнокольоровий пастельний папір, який надає вирішального колористичного акценту майбутній картині. Техніка малювання пастеллю може бути дуже разноманітною: від розтушовування до нанесення чітко означених штрихів. Відповідно, і результат може бути кожного разу іншим! Пастеллю можна намалювати практично що завгодно: квіти, натюрморти, пейзажі, людей, міські пейзажі теж виходять відмінно.
В особливій мистецькій атмосфері наші юні художники-читайлики занурилися у творчий процес у приємній творчій атмосфері, адже найголовніше у творчості – це задоволення. Запрошуємо вас приєднатися до творчості уже зараз!
Майстер – клас провела Кристина Шинкарчук – художниця, писанкарка, Член спілки народних майстрів України Черкаського осередку, у рамках проєкту «Творчі діти». У творчій роботі прийняли участь користувачі та працівники бібліотеки.
Проєкт «Творчі діти» проходитиме у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей
Щосереди з 14.00-15.30
Телефон для запису:
Христина - 0631606062
бул.Шевченка, 390

Немає коментарів:

Дописати коментар