четвер, 22 вересня 2022 р.

«Черкаси – гостинні»

 

У житті обов`язково повинні бути свята, які так люблять діти, так прагнуть їх, бо на святі можна розкрити свої таланти, вміння співати і танцювати, можна розкрити свою душу і висловити власні почуття. 21 вересня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей гостинно зустрічали дітей ВПО на святі «Черкаси – гостинні»

Проект відбувся за ініціативи Міської організації Червоного Хреста та (голова Горбач Ганна Василівна) та за підтримки Регіонального Представника Уповноваженого ВРУ з прав людини у Черкаській області Людмили Проценко, за сприянням Благодійного фонду «Небайдужі» (керівник фонду Маїна Кулик ) та Благодійного Фонду «Соціального захисту, надії та добра» (керівник Лариса Малкова).
Весело,цікаво і емоційно пройшла зустріч з дітьми та з дорослими, які приймали активну участь у різноманітних конкурсах та іграх .


На згадку про нашу зустріч діти отримали багато подарунків та солодких призів. Бібліотекарі Черкаська центральна міська бібліотека для дітей зробили все можливе, щоб наші гості відчували себе затишно і комфортно,щоб їх серця завжди зігрівало людське тепло і щирість,любов і доброта,і мир якнайшвидше запанував у нашій державі.






Немає коментарів:

Дописати коментар