вівторок, 27 вересня 2022 р.

#Конкурс_дитячого_малюнка

Сьогодні у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбувся І етап обласного конкурсу дитячого малюнку «Війну, а не квіти малюють діти», приуроченого до Дня захисників і захисниць України. Конкурс ініційований Обласною універсальною науковою бібліотекою імені Тараса Шевченка, Громадською організацією «Черкаське обласне відділення Української бібліотечної асоціації» у співпраці з публічними бібліотеками територіальних громад Черкаської області та за фінансового сприяння Університету м. Сан-Хосе, штату Каліфорнія (США) серед дітей Черкаської області та зареєстрованих на Черкащині дітей внутрішньо переміщених осіб з територій охоплених війною.

Активну участь у конкурсі взяли вихованці Зразкового художнього колективу «Вернісаж» клубу «Юність» позашкільного навчального закладу багатопрофільного молодіжного центру Черкаської міської ради (керівник Ільченко Світлана Вікторівна).
Висловлюємо щиру вдячність Коваленко Анжелі Олександрівні – керівнику зразкового художнього колективу «Вернісаж» за відмінну роботу, за те що надихаєте, навчаєте та підтримуєте талановитих дітей. Сподіваємось, ми побачимо ще багато неперевершених робіт ваших вихованців.
Наступний етап конкурсу відбудеться в Обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка. Щиро бажаємо перемоги нашим учасникам.

Немає коментарів:

Дописати коментар