четвер, 22 вересня 2022 р.

День партизанської слави

 

22 вересня щорічно в Україні відзначається День партизанської слави. Раніше в це свято згадували партизанів Другої світової війни. Але з 2014 року і в 2022 році багато партизан з'явилося серед наших сучасників. Ці хоробрі люди протистоять озброєним солдатам на тимчасово окупованих росією територіях.

Після початку повномасштабної війни з росією українські партизани показують дива відваги на окупованих територіях. Вони регулярно нагадують окупантам, що ті перебувають на українській землі.
У цей день , ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто наближав і наближає Велику Перемогу, проводячи героїчну боротьбу у ворожому тилу.
Сила духу, патріотизм надихають нащадків, які сьогодні продовжують героїчну боротьбу за незалежність України задля збереження її територіальної цілісності. Саме це є запорукою нашої непереможності, дає впевненість у тому, що наш народ – незламний та сильний духом.
Сердечне дякуємо Вам за право жити у вільній країні, виховувати дітей, будувати нові перспективи. Зичимо кожній родині здоров’я, достатку, щастя і головне – мирного неба над головою!

Немає коментарів:

Дописати коментар