середу, 14 вересня 2022 р.

#Світ_професій

В дитинстві нам здається, що все до снаги, і саме в цей час з’являються різні найсміливіші мрії, зокрема і про майбутню професію. Проблема вибору майбутньої професії з часом стає перед кожним підлітком і змушує постійно шукати інформацію, пробувати нові види діяльності та тримати руку на пульсі, оскільки технічний прогрес укупі з економічною нестабільністю призводять до скасування одних професій і появи інших протягом буквально декількох років.

Добірка дитячих книжок про професії, які захоплююче розповідають про професії та ремесла.
📕«Хочу стати айтішником». Т. Маслова
Ця книга буде цікава всім, хто хоче йти в ногу з часом. Щодня ми користуємося комп’ютерами та смартфонами, слухаємо новини про безпілотні автомобілі та суперрозумних роботів. Але хто за всім цим стоїть? Прочитавши енциклопедію «Хочу стати айтішником», діти довідаються про тих, хто пише коди, створює сайти та відеоігри, тестує програми. Школярі дізнаються, як працює інтернет, навіщо потрібні мови програмування та що спільного мають сайт і святковий торт.
📕«Місто Добрих Справ». Р. Скаррі
Найвідоміші книжки відомого художніка-ілюстратора Річарда Скаррі. Завдяки ним малюки усього світу дізнаються, що роблять іх батьки на роботі, для чого потрібні автівки та багато чого іншого. За допомогою книг батьки пояснять малюкам, як влаштований світ дорослих.
📕Професії. Оптимальний довідник для планування майбутнього.
У цьому оновленому й доповненому довідникові ти знайдеш опис понад 400 професій — від таких популярних, як вчитель, адвокат, лікар, до багатьох тих, про які ти навіть не знав раніше. Понад 100 фахових спеціалістів долучилися до написання цієї книжки, зробивши її оптимальним порадником у світі професій.
Книжка точно допоможе тобі обрати саме твою професію, бо містить яскраву інфографіку й детальні описи кожної — кар’єрне зростання, перелік необхідних знань і вмінь, загальний аналіз галузі, рівень заробітку та ще багато всього.
Можливо, ти вже знаєш, чому присвятиш себе в майбутньому, але хочеш з’ясувати, як до цього прийти, а може, шукаєш ще яскравих ідей і натхнення — у будь-кому разі довідник «Професії» допоможе відповісти на найважливіше запитання: “Ким ти хочеш бути?”
📕Дітям про професії
Ця книжечка, де зібрались незвичні загадки, збагатить уявлення дитини про такий чудовий, привабливий навколишній світ. Допоможе зрозуміти суть деяких професій та спонукає до роздумів про корисність і необхідність їх у повсякденному житті.
📕Маленькі дослідники. Світ професій
Час знайомити дітей зі світом професій!
У книжці «Світ професій» юні читачі зможуть знайти цікаві факти про роботу та заняття у різних галузях. Чим займається інженер на будівельному майданчику? Навіщо лікарі використовують рентген? Чому сценаристам потрібно мати багату уяву? Чим займаються археологи, ботаніки та
фотографи-натуралісти? Хто такі криміналісти? Відповіді на ці запитання читачі знайдуть на сторінках цієї книжки.
Зрозумілий виклад, яскраві ілюстрації та інтерактивні елементи-віконечка зроблять першу зустріч зі світом різноманітних професій не лише пізнавальною, а й веселою.
📕Ще не вмію, а вже мрію! Моя майбутня професія. Малятко-розумнятко
У книзі зібрано вірші про дитячі мрії щодо майбутньої професії: хтось хоче стати балериною, хтось — пожежником, а хтось — художником, не гіршим за того, хто намалював цю книжку.
До серії книжок «Маляткорозумнятко» увійшли найцікавіші вірші від кращих дитячих поетів, які розкривають найпотрібніші та найкорисніші теми для розвитку маленької дитини. Добру поезію доповнюють дотепні та яскраві малюнки від кращих художників- ілюстраторів. Хвиляста форма книжки активізує тактильну діяльність дитини, стимулюючи її загальний розвиток.
Книжки схвалені педагогами та психологами і відповідають санітарним нормам.
Для читання дорослими дітям.
Сподіваємося, ви знайшли у цьому переліку книжку, яка зацікавить саме ваших дітей — майбутніх знавців своєї справи!

Немає коментарів:

Дописати коментар