понеділок, 11 квітня 2022 р.

Тварини під час війни: до яких організацій можна звертатися.

 



Тварини під час війни: до яких організацій можна 

 звертатися.

Під час війни одна з багатьох важливих проблем є перевезення домашніх улюбленців по країні та за кордон. Люди покидають свої домівки, та не рідко доводиться разом з ними залишати своїх тварин. Національна поліція України закликає не залишати своїх тварин напризволяще: краще беріть їх з собою та евакуюйте. Проте є й організації, які попіклуються про ваших улюбленців, у разі якщо у вас нема можливості бути з ними поруч.

Спільнота "Допомога українським тваринам"

Усі охочі можуть допомогти тваринам України, які потрапили у скрутне становище через цю сторінку у Facebook.

"UAnimals"

Українська організація захисту тварин під час російсько-української війни допомагає інформаційно (розміщує корисні дописи) та займається збором коштів на допомогу тваринам України. У своєму Facebook та Instagram вони публікують інформацію, як можна допомогти покинутим домашнім улюбленцям.

Львівський притулок "Домівка врятованих тварин"

Цей притулок раніше спеціалізувався на допомозі диким тваринам, а тепер він поповнюється новими постояльцями домашніх улюбленців

Dogs Adopt Kyiv

Це організація з порятунку собак у Києві, яка працює у посиленому режимі та допомагає розповсюджувати інформацію про допомогу. Вони почали активний порятунок тварин, яких покинули. Dogs Adopt Kyiv також кооперуються з іншими притулками, які мають можливості приймати нових тварин.

Організації Berliner Tiertafel та Humane Society International

Це організації в Німеччині, що надають допомогу біженцям з України, які втекли зі своїми домашніми тваринами. Там ви можете безплатно отримати корм та консультацію ветеринара.

Також було створено онлайн-карту з міжнародними локаціями, де українські біженці з тваринами зможуть знайти прихисток, перетримку та допомогу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар