вівторок, 30 травня 2023 р.

#ChildrenFest #Міжнародний_день_захисту_дітей

Щорічно, 1 червня, в Україні відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей.

Дитинство - це чудова пора сподівання на прекрасне життя та здійснення мрій.
Міжнародний день захисту дітей - це не просто веселе свято для наших діточок, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими та щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

Напередодні цього свята читайлики ЗОШ № 5, 3-А класу відправилися у казкову мандрівку на зустріч з літом: з задоволенням відгадували кросворд « Літо», приймали участь у різноманітних іграх та конкурсах: «Впізнай квіточку», « Лісова галявина» та інші.
На свято завітала викладачка кафедри туризму та готельно – ресторанної справи ЧДТУ Бєляєва Світлана Станіславівна. Пані Світлана презентувала книгу свого батька Бур’яченка Станіслава Якимовича «Їжачина сім’я». Книга вчить бути чемним, доброзичливим, закликає здійснювати добрі вчинки.

Раніше пані Світлана запропонувала дітям намалювати малюнки для українських захисників. Дітки на зустріч принесли малюнки та написали теплі слова на адресу військовослужбовців. Усі малюнки найближчим часом потраплять до своїх адресатів.
Наприкінці заходу діти отримали солодощі та подарунки від наших друзів – спонсорів: БО «БФ Соціального захисту, надії і добра» (керівник Лариса Малкова) та Міжнародного благодійного фонду «Небайдужі» ( керівник Maya Kulyk).
Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!
Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар