вівторок, 23 травня 2023 р.

#АКЦІЯ #ПОДАРУЙ_БІБЛІОТЕЦІ_КНИГУ

«Подаруй бібліотеці книгу!» – це постійна доброчинна акція, яка діє у нашій бібліотеці.
Вчасно прочитана книга – величезна удача, адже книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з книгою можна гарно провести вечір, обговорити її з друзями.
Письменниця із Черкас - Панянка Жі (творчий псевдонім Наталії Іскімжі) долучилася до акції «Подаруй бібліотеці книгу» та зробила чудовий подарунок читачам Черкаська центральна міська бібліотека для дітей, подарувавши 2 примірника своєї книги «Місце сили».
“Я вигадувала історію для своєї дитини, якій намагалася пояснити у формі казки про війну в Україні” говорить пані Наталія про свою книгу “Місце сили”.
Свою книгу письменниця завершила створювати влітку 2022-ого року, а вже за кілька місяців казка потрапила до Франкфуртського каталогу українських новинок.
Пані Наталія за освітою художник-дизайнер, однак ще з підліткового віку захоплювалася письменництвом. У юнацтві, вперше спробувала й писати, а майже десять років тому почала працювати над своїм першим масштабним твором.
Ідея створення фентезі-казки “Місце сили” виникла в письменниці під час вимушеної еміграції. Сюжет книги у доступній для дитячої психіки формі піднімає теми еміграції через війну, віри у перемогу Добра над Темрявою, боротьби за свободу та любов до Батьківщини, екологічні питання. Казка вселяє оптимізм і віру у Перемогу добра.
Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці.
Пані Наталія, щиро дякуємо за подарунки та увагу до нашої бібліотеки! Нам дуже приємно було отримати книги.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, цікавих творчих задумів, чудових рядків, незгасимого вогню таланту і нових літературних шедеврів у мирній Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар