четвер, 11 травня 2023 р.

#Проєкт_Творчі_діти

Всі діти – талановиті. Наша мета – допомогти їм розкрити свої таланти!

Діти люблять все незвичне і творче. Тож нам, дорослим, треба завжди мати якісь «фокуси в кишені», щоб розвивати малечу гармонійно.
Незвичайне малювання перетворюється на цікаву гру, що допомагає розкрити творчий потенціал дитини, спонукає до мисленнєвої активності.
10 травня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пройшло заняття у творчій майстерні з малювання «Дім живих істот».
«Нетрадиційні техніки малювання – стимул для творчості».
Образотворче мистецтво сприяє розвитку образного мислення, асоціативної пам’яті, художньої уяви. Воно впливає на внутрішній світ дитини, залучає її до сфери людських емоцій, виховує здатність орієнтуватися в навколишньому світі, пробуджує сприйняття прекрасного.

На занятті творчі діти вчилися малювати тварин, передавати форму, пропорції, об'єм. Виховували естетичні почуття, любов до тварин та природи.
Майстер – клас провела Кристина Шинкарчук – художниця, писанкарка, Член спілки народних майстрів України Черкаського осередку, у рамках проєкту «Творчі діти». У творчій роботі прийняли участь користувачі та працівники бібліотеки.


Проєкт «Творчі діти» проходитиме у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей
Щосереди з 14.00-15.30
Телефон для запису:
Христина - 0631606062
бул.Шевченка, 390

Немає коментарів:

Дописати коментар