понеділок, 15 березня 2021 р.

#Wellness #здоровий #спосіб #життя Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє велнес «Головне здоровим бути, це потрібно всім збагнути».

     

Бути здоровим - модно!
Бути здоровим – стильно!
Бути здоровим – сучасно!
Бути здоровим – гарно!
Бути здоровим – класно!
Здоров’я людини це найбільше багатство, яке ми отримуємо з появою на цей світ. Наше головне завдання – прожити своє життя собі в задоволення та не забувати про збереження свого здоров’я. Для того, щоб підтримувати себе в тонусі і вести здоровий спосіб життя, необхідно дотримуватися декількох простих і основних правил.
1. Займайтеся спортом
Фізичні навантаження покращують загальний стан організму. Досить присвятити заняттям спортом 30-60 хв в день для того, щоб підтримувати загальний стан організму в нормі Виконання хоча б ранкової зарядки буде достатньо для нормального функціонування організму.
2. Не забувайте про вітаміни
Вітаміни просто необхідні організму для нормального функціонування. До того ж вітаміни зміцнюють імунну систему. Завжди намагайтеся їсти якомога більше свіжих овочів і фруктів. Це корисно як для Вашого організму, так і для Вашого тіла.
3. Загартовуйтеся
Загартовування організму - дуже корисна процедура. Загартовування водою зміцнює нервову систему, сприятливо впливає на роботу серця і обмін речовин.
4. Висипайтеся
Намагайтеся спати не менше і не більше 7-8 годин на добу, дотримуйтеся режиму. Від сну безпосередньо залежить стан здоров'я. Постійне недосипання може стати причиною виникнення деяких хвороб.
5. Пийте багато води
Всі процеси, що відбуваються в нашому організмі, неможливі без води. Вона бере участь у всіх обмінних процесах, сприяє роботі мозку, бере участь у теплообміні, бере участь в утворенні кісткових тканин, зберігає красу і молодість шкіри і т.д. Однак важливо, щоб вода, яку ви п'єте, була чистою.
7.Відмова від шкідливих звичок.
Всім добре відомо, що куріння, зловживання алкоголем і кофеїном мають тільки недоліки, але не кожен може відмовитися від них, і, безумовно, це принесе багато користі організму;
8.Правильне харчування!
Більше фруктів і овочів, продуктів, наповнених корисними для нашого організму речовинами.
Головне - здоровим бути – це потрібно всім збагнути!

Немає коментарів:

Дописати коментар