вівторок, 16 березня 2021 р.

#ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ #ТИЖДЕНЬ #ДИТЯЧОГО #ЧИТАННЯ

          
18 березня 2021 р. об 11.00 у Черкаській центральній міській бібліотеці для дітей відбудеться у рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання творча зустріч з дитячою письменницею, поетесою, казкаркою, мрійницею та другом нашої бібліотеки Анною Григорович.
Народилась Анна у 1973 році у професорській родині. Має вищу технічну та теологічну освіту. Анна Григорович із дитинства марила казками. Постійно щось вигадувала, записувала історії на клаптиках паперу…
Письменниця вигадала цілий світ, який назвала Гріандія. Однак зізнається, що за інтригуючою назвою криються розповіді про відомі нам країни, у тому числі і про Україну, а по-казковому Стріборію.
З 2012 року член Української асоціації письменників художньо – соціальної літератури.
Лауреат літературної премії «Гiлка золотого каштана» (2013 р.). Видані казкові повісті: «Зелений трамвай» та «Чудесна дудочка». «Чарівні пригоди конячки Камелії та зоряних дітей Дмитрика та Насті» – третя книга Ганни Григорович.
У кожному слові Анни Григорович відчуваєш глибину думки, логіку мислення і прозорість життєдайної наснаги. Лексика цілком відповідає чуттєвому, щиросердному авторському світосприйняттю. У творах відчувається природний стан автора – винахідника, автора – читача.
Яскравою гранню літературного таланту виблискує поетична творчість письменниці. Енергетика її живого поетичного слова живиться від духовного джерела, ім’я якому Любов і Доброта.
Запрошуємо на зустріч!
Чекаємо Вас:
м. Черкаси,
бульвар Шевченка, 390
71-70-80
Черкаська центральна міська бібліотека для дітей
cmdbcherkasy@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар