понеділок, 15 березня 2021 р.

#БІБЛІОТЕЧНА #МОЗАЇКА . Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє бібліотечну мозаїку "Чому потрібно читати"

  

Якщо вам хочеться завжди почуватись добре, підвищити рівень інтелекту, покращити пам’ять та розвинути гнучкість мислення, знайдіть час для читання — саме воно сприяє цьому.
Читання — це не тільки прекрасний спосіб проведення дозвілля, а й відмінний інструмент для підтримки фізичного і психічного здоров’я.
Люди, які не люблять читати книги, проживають тільки одне життя - своє власне. Любителі ж книг мають вільний доступ до величезної кількості життів реальних і вигаданих персонажів, можуть проживати з ними їхні почуття і відчувати все те, що відчували вони. З'являється унікальний шанс почерпнути життєвий досвід і уроки інших людей. Це ні в якому разі не заважає придбанню власного досвіду - навпаки, спостерігаючи причинно-наслідкові зв'язки в тому чи іншому творі, ви можете застерегти себе від здійснення помилок.
Кожен знаходить свої причини, важливі саме для нього. Головне - щоб книга приносила радість і задоволення, дарувала сили і смак чарівництва. Хіба це - не диво, придумане для блага всього людства?

Немає коментарів:

Дописати коментар