пʼятницю, 11 серпня 2023 р.

#БібліоЛіто

Літо з книгою – в розпалі!

Триває літо, але у книжок немає канікул. Вже традиційно, в цей період, Черкаська центральна міська бібліотека для дітей працює за програмами літніх читань, які спрямовані на активне залучення дітей до читання, змістовне, пізнавальне дозвілля з книгою.
Нові креативні ідеї, літні табори, куточки читання під відкритим небом, краєзнавчі екскурсії, тематичні зустрічі, промоційні акції з читання – це далеко не весь перелік літніх задумок від бібліотеки.
Пропонуємо ознайомитись з невеликою добіркою подій та заходів, які цьогоріч підготувала бібліотеки для своїх користувачів.
Літня акція «Бібліоліто».
- Відкриття літніх читань - ЧілдренФест «Весь світ у долонях дитини»,
- літня мандрівка «Чарівна країна дитинства Диво-казка»,
- бібліопікнік “ На природу – і читай”,
- малювання на асфальте «Творче літо»,
- читацька естафета« Влітку книжка не відпочиває»,
- бібліотечний десант «Завітай у бібліотеку»,
- розважальна година «Бібліотека збирає друзів»,
- літературна подорож «Книжковими стежками літа»,
- бібліотечний бульвар «На хвилинку зупинись, на новинку подивись».
У бібліотеці діють творчі простори, ігрові майданчики, бібліодворик, читальна зала просто неба, інтернет-центр. Відвідувачі можуть взяти участь у вікторинах та конкурсах, стати учасниками творчих майстер-класів та цікавих зустрічей.
Бібліотека активно використовує інтерактивні форми роботи: інтелектуальні ігри, літературні вікторини, турніри казкознавців, книжкові прем’єри, бібліогралочки, літні посиденьки, книжкові інсталяції.
Бібліотечне літо продовжується, приєднуйтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар