четвер, 17 серпня 2023 р.

#Бібліомандри

Яскравий книжковий світ здатен не лише навчати, а й дивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. Знайомство з бібліотекою, мабуть, у кожної людини залишається у пам’яті назавжди. Адже це перша зустріч з безмежним цікавим світом пізнань, який втілює в собі надбання людського розуму.

16 серпня бібліотекарі Черкаська центральна міська бібліотека для дітей запросили читачів у захопливі та загадкові мандри найпотаємнішими куточками книжкового фонду бібліотеки і це не залишило байдужим абсолютно нікого.

Читачі прогулялися «вулицями книжкового міста» та відшукали надзвичайний скарб. Під час екскурсії «У пошуках бібліотечних скарбів» діти поринули в неймовірний книжковий світ, познайомились з історією бібліотеки та її головною цінністю – книгою, навчилися усвідомлювати, як книги допомагають не тільки з цікавістю опановувати різні науки, але й вдосконалювати та розширювати знання.

В дружній атмосфері наші маленькі гості пригадали основні правила користування книгою, ознайомилися з дитячою періодикою, показали себе справжніми знавцями і любителями читання під час вікторини.

Немає коментарів:

Дописати коментар