середу, 9 серпня 2023 р.

#БібліоЛіто

Сьогодні у світі відзначають День книголюба!

Щиро вітаємо всіх, хто не уявляє своє життя без книг, починає й завершує день читанням та знає все про казковий світ літератури!
З нагоди Всесвітнього дня книголюбів 9 серпня бібліотекарі Черкаська центральна міська бібліотека для дітей запросили читачів на бібліомайданчик «Книга — гра — полювання за скарбами» у рамках літньої акції «БібліоЛіто». Кожна літня зустріч – це нова зупинка, сповнена пригод, казок, чарівництва та чаклунства.

Велику зацікавленість у дітей викликала літературна подорож «Книжковими стежками літа», «Конкурс книголюбчиків» та арт-терапія «Розмальовки-антистрес», а ще грали у рухливі ігри, зображуючи свого улюбленого літературного героя та приміряли чарівні капелюшки.

Читачі завжди з радістю відвідують заходи, організовані бібліотекарями у книгозбірні. У бібліотеці не лише підбирають захопливі книги для дітей, а й придумують різноманітні завдання, ігри та конкурси, розкриваючи цікаві факти, а також дарують маленькі сюрпризи.

Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з книгою, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.
Наша бібліотека з нетерпінням чекає зустрічі з нашими читачами.
Читайте! Це цікаво, весело і корисно!
Будьте книголюбами!

Немає коментарів:

Дописати коментар