середу, 23 серпня 2023 р.

#БібліоЛіто

До Дня Державного Прапора України та до Дня Незалежності України у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей в рамках літньої акції «Бібліоліто» 23 серпня відбулися патріотичні заходи:

- Майстер-клас «Прапор вільної країни».
- Майстер – клас «Люблю Україну».
- Творче малювання «Розмалюй карту України веселкою».
- Малювання на асфальті «Ми малюємо Україну».
- Оформлення дерева побажань « Мої побажання Україні».
- Книжкова виставка-експозиція «Україна – була, є і буде».
Бібліотекарі розповіли читачам про історію виникнення українського прапора, про те що державний прапор є невід’ємним атрибутом кожної країни, що на сьогодні український прапор є справжнім символом боротьби й незламності країни, національної єдності, її честі та гідності!
Діти продемонстрували знання історії під час відповідей на запитання вікторини «Моя єдина Україна» та виготовляли з кольорового паперу прапорці, сердечки, малювали на асфальті, розмальовували карту України, писали побажання нашій країні на дереві побажань, переглядали літературу біля розгорнутої бібліотечної виставки - експозиції “ Україна – була, є і буде ”.


Цей день був наповнений особливими словами, вірою у Перемогу, надією на мир та любов’ю до рідної землі. Щиро вдячні кожному, хто долучився до нашого заходу, адже кожна робота має свій неповторний настрій та силу.
Чудовий настрій, яскраві посмішки супроводжували творчу працю. Діти залишились задоволені активно проведеним часом.
Маленькими кроками до великої Перемоги!



Немає коментарів:

Дописати коментар