пʼятницю, 9 червня 2023 р.

#БібліоЛіто

Літо – розкішні дні шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе у цьому світі. Літо - час дій, спроби та перевірки своїх сил, час освоєння та осмислення навколишнього світу. Світ літніх канікул дивовижний і неповторний, а для бібліотек літо – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми.

У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей літо з книгою у розпалі, літні читання та розваги «БібліоЛіто» у бібліотеці продовжуються.
9 червня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей для читайликів табору «Грайлик»(ЗОШ№5) відбулася літня мандрівка «Стежками книжкового літа». Діти читали, танцювали, грали у рухливі ігри, відповідали на питання вікторин, малювали на майданчику біля бібліотеки.
Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим – основна мета працівників Черкаська центральна міська бібліотека для дітей.
Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з книгою, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.

Наша бібліотека з нетерпінням чекає зустрічі з нашими читачами.
Запрошуємо всіх бажаючих до проведення цікавого, змістовного, корисного дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар