пʼятницю, 23 червня 2023 р.

#БібліоЛіто #Співпраця_бібліотеки

 Літо – яскрава, кольорова і багатозвучна емоціями пора року. Це - час відпочинку, нових зустрічей і знайомств.

У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей 21 червня відбулася цікава зустріч пересувного кіноклубу Docudays UA «ДУМАй!» з родинами ВПО та мешканцями нашого міста до Всесвітнього дня біженців. Запрошені гості подивилися документальний фільм.
Сюжет фільму – історія двох друзів, які були змушені залишити свою країну і перетнути кордони кількох європейських держав у пошуку безпеки. Після фільму почалося палке обговорення ситуації з біженцями та внутрішньо-переміщеними особами у світі та Україні. Під час обговорення психолог ГО «Десяте квітня» показала різні вправи, які допоможуть подолати стрес та зняти напруження. Відвідувачі кінопоказу могли отримати безоплатну юридичну консультацію.
Поки дорослі дивились фільм, діти зручно розмістились на пледах у дворі бібліотеки та створили свої унікальні іграшки-антистреси – сквіші.

Майстер-клас на свіжому повітрі для читайликів бібліотеки провела регіональна координаторка ГО «КримСОС» в Черкаській області Тетяна Кавальчук.

Всі присутні мали купу позитивних вражень – дорослі від фільму та спілкування, а дітлахи мали задоволення від своєї творчості .
Дякуємо за співпрацю : - ГО «КримСОС», БО «Міжнародний фонд «Небайдужі», пересувний кіноклуб Docudays UA «ДУМАй!», БФ "Право на захист", ГО «Десяте квітня».

Немає коментарів:

Дописати коментар