четвер, 1 червня 2023 р.

#Міжнародний_день_захисту_дітей

Щороку, 1 червня, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни - Міжнародний День захисту дітей.

Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї мирної процвітаючої країни.

Сьогодні у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей для дітей ВПО була проведена конкурсно-розважальна програма ЧілдренФест «Весь світ у долонях дитини», яка включала танцювальні хвилинки, рухливі ігри, казкові пригоди, конкурс малюнків та приняли участь у флешмобі «Я люблю Україну»: пов'язували жовто-блакитні стрічки на символічне дерево – калину, яка росте біля бібліотеки. Діти отримали море задоволення і масу незабутніх вражень.
На свято до нас завітали заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, начальник управління освіти
Надія Євчак та заступник начальника управління - начальник відділу культурно-мистецьких закладів Валентина Шепецька. Вони привітали дітей зі святом, побажали
кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства та передали солодощі від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Черкаської міської ради Анастасії Чубіної.
А ще діти отримали м’які іграшки та солодощі від наших постійних партнерів.
Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.






Немає коментарів:

Дописати коментар