середу, 7 червня 2023 р.

#БібліоЛіто

Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Книгозбірні надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул.

У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей літо з книгою у розпалі, читання та розваги літньої акції «БібліоЛіто» у бібліотеці продовжуються.
7 червня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей для дітей-читайликів табору «Посмішка», колегіуму «Берегиня»(1 загін «Панда») відбулася літня мандрівка «Чарівна країна дитинства», яка включала танцювальні хвилинки, рухливі ігри, казкові пригоди, конкурс малюнків на майданчику біля бібліотеки. За активну участь у конкурсах та вікторинах, діти отримали м’які іграшки від наших постійних партнерів.
Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим – основна мета працівників Черкаська центральна міська бібліотека для дітей.
Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з книгою, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.
Наша бібліотека з нетерпінням чекає зустрічі з нашими читачами.
Запрошуємо всіх бажаючих до проведення цікавого, змістовного та корисного дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар