середу, 29 березня 2023 р.

#Проєкт_Творчі_діти

Діти люблять все незвичне і творче. Тож нам, дорослим, треба завжди мати якісь «фокуси в кишені», щоб розвивати малечу гармонійно.

Незвичайне малювання перетворюється на цікаву гру, що допомагає розкрити творчий потенціал дитини, спонукає до мисленнєвої активності.
29 березня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пройшло заняття у творчій майстерні з малювання «Формула щастя восковими олівцями».
Існує безліч цікавих і незвичайних технік малювання. Одна з них – малювання восковими олівцями і аквареллю. Восковий олівець залишає після себе слід, який не зафарбовується, а якщо продовжити малюнок аквареллю, вона стане акцентним матеріалом в малюнку – акварель зафарбує тільки ті ділянки паперу, які не мають воскових смуг. Малюнки виходять яскравими, виразними, експресивними.
Сьогодні на занятті випробовувати нові матеріали, такі як воскові олівці та робили паперовий конверт для грошей.
Майстер – клас провела Кристина Шинкарчук – художниця, писанкарка, Член спілки народних майстрів України Черкаського осередку, у рамках проєкту «Творчі діти». У творчій роботі прийняли участь користувачі та працівники бібліотеки.

Проєкт «Творчі діти» проходитиме у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей
Щосереди з 14.00-16.00
Телефон для запису:
Христина - 0631606062
бул.Шевченка, 390
Приєднуйтесь до чату Viber: "Творчі діти" в бібліотеці https://invite.viber.com/?g=tdi3_8DoXFAf5SD6I685lfP8j09UK6kV


Немає коментарів:

Дописати коментар