середу, 15 березня 2023 р.

#Арт_терапевтичний_проєкт_для_дітей__Простір_впорядкованих_емоцій

Наша сила в єдності!

Арт-терапевтичний проєкт Черкаська центральна міська бібліотека для дітей спільно з ДНЗ 29 "Ластівка" для дітей ВПО "Простір впорядкованих емоцій".
Культура читання- це частина загальної культури людини, яка являє собою комплекс навиків роботи з книгою, правильний вибір тематики, систематичність і послідовність читання, уміння швидко знаходити потрібну інформацію , максимально сприймати прочитане. Для того, щоб оволодіти культурою читання та повернути смак до нього Черкаська центральна міська бібліотека для дітей проводить бібліотечні уроки для наших користувачів.

14 березня у бібліотеці в рамках проєкту для дітей "Простір впорядкованих емоцій" відбулося заняття з теми «Як берегти книгу» . Бібліотекарі з дітьми піднімали такі важливі питання як значення читання в житті людини, вибір потрібної книги, мої улюблені книги та звісно, як правильно берегти книгу, щоб користуватися нею якнайдовше. Діти з задоволенням прийняли участь в обговоренні цих тем, переглянули огляд популярних дитячих видань, активно відповідали на запитання літературної вікторини «З якого твору уривок?», та у конкурсі «Що ми знаємо про книгу?».

Немає коментарів:

Дописати коментар