пʼятницю, 17 березня 2023 р.

#Всеукраїнський_тиждень_дитячої_та_юнацької_книги

Щороку чарівна весна, у березні, приносить до дитячих бібліотек традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Це найбільше книжкове свято року! Щодня упродовж Тижня працівники бібліотек влаштовують безліч книжкових подій: презентацій, книжкових виставок, творчих зустрічей, майстер-класів, інтерактивних читань.

З далекого дитинства ми пам’ятаємо, що книга – це джерело знань. Протягом весняних канікул на дітей чекають дивовижні мандрівки неосяжним всесвітом цікавих книг. Завітавши до бібліотеки діти зможуть опинитися в країні Казок, побувати у різних куточках нашої планети.
Відкриття тижня дитячої книги «Книга в гості завітала, свято всім подарувала» у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей розпочалось з лялькової вистави Черкаського академічного театра ляльок «Лисичка, котик і півник».
Під час заходу діти згадували свої улюблені книги, розповідали про своїх улюблених літературних героїв, згадували чудові вислови та цитати про книгу, читали вірші.
Дітей з святом привітали: завідуюча Черкаська центральна міська бібліотека для дітей, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми, Світлана Слодзік та керівник Благодійного фонду «Небайдужі» Maya Kulyk, яка пригостила маленьких читайликів солодкими подарунками.



Діти 4 класів ЗОШ № 5 і діти ВПО отримали масу задоволення і позитивних емоцій. В залі панувала дружелюбна, весела і радісна атмосфера.

Немає коментарів:

Дописати коментар