четвер, 5 січня 2023 р.

#Проєкт_Творчі_діти

Перед Різдвом свої творчі пориви можна направити на виготовлення подарунків і листівок. Листівки, зроблені своїми руками, хай навіть найпростіші, викликають дуже теплі почуття у близьких людей.

4 січня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пройшов майстер-клас по виготовленню новорічно- різдвяних листівок « Ялинка» у техніках "дудлінг" і "квілінг".

Дудлінг - це малюнок, що складається з простих форм і зігнутих ліній.
Цей вид мистецтва пройшов довгий шлях. Нобелівський лауреат, поет Рабіндранат Тагор зробив величезну кількість розмальовок дудлінг у своєму рукописі. Деякі малюнки можна також знайти у записниках Леонардо да Вінчі. Як правило, цей вид мистецтва символізує почуття, думки та сприйняття у візуальній формі.
Це спонтанний, інтуїтивний акт малювання, який може мати конкретне значення або просто складатися із випадкових та абстрактних ліній, допомагає створювати цікавий візерунок.
Майстер – клас провела Кристина Шинкарчук– художниця, писанкарка, Член спілки народних майстрів України Черкаського осередку, у рамках проєкту «Творчі діти». У творчій роботі прийняли участь користувачі та працівники бібліотеки.
Проєкт «Творчі діти» проходитиме у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей
Щосереди з 14.00-16.00
Телефон для запису:
Христина - 0631606062
бул.Шевченка, 390

Немає коментарів:

Дописати коментар