вівторок, 20 грудня 2022 р.

"Миколай крокує до нас"

 День Святого Миколая дітлахи чекають не менш, ніж Новий рік, адже це найулюбленіше дитяче свято, з яким пов’язані дитячі мрії та сподівання. Працівники Черкаська центральна міська бібліотека для дітей спільно з БФ « Небайдужі» ( керівник Maya Kulyk) та БФ «Соціального захисту, надії та добра» ( керівник Лариса Малкова) і з родинами ВПО поринули в чудову атмосферу казки, веселощів та розваг.

Почалось це чудове свято зі слів привітання заступника директора ЦБС по роботі з дітьми Светлана Слодзик та керівників Благодійних Фондів. У цій затишний святковій атмосфері лунали пісні, вірші. Дітлахи подивились лялькову виставу: « Миколай крокує світом», відвідали фотозони «Новорічні фантазії» та « Моя зимова мрія».

Впродовж свята діти разом з батьками прийняли участь у загадковому лабіринті : «Як не знаєш – розпитаєш, коли мудрий – відгадаєш», у конкурсно – ігровій програмі : « Зимові розваги ». Всі присутні на святі відчули море позитивних вражень і задоволення, а кожна дитина отримала чудові святкові подарунки від Миколая, завдяки співпраці з Багодійними Фондами «Небайдужі» та «Соціального захисту, надії та добра»
Нехай кожне зимове свято приносить дітям тільки радість! А всім нашим читайликам хочеться побажати миру, веселих Різдв’яних і Новорічних свят, щастя, здоров’я і Перемоги!



Немає коментарів:

Дописати коментар