четвер, 15 грудня 2022 р.

Майстер-клас «3- д малюнок «Творча рука» на папері»

14 грудня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пройшов майстер-клас «3д малюнок «Творча рука» на папері». Майстер – клас провела Кристина Шинкарчук – художниця, писанкарка, Член спілки народних майстрів України Черкаського осередку, у рамках проєкту «Творчі діти». У творчій роботі прийняли участь користувачі та працівники бібліотеки.

Малювання 3d малюнка, олівцем для дітей дуже просте і доступне заняття. Займе воно зовсім небагато часу, але результат перевершить всі ваші очікування. Тим більше, що робота над цим 3d зображенням абсолютно не викличе труднощів навіть у художника - початківця і впоратися з ним зможе кожен бажаючий. Останнім часом 3d малюнки стали дуже популярні. Вони створюють ілюзію реальності.
Необхідно знати кілька особливостей побудови такої анімації і принцип роботи з художнім приладдям. Щоб намалювати руку 3D, знадобляться папір, кольорові олівці. Спочатку прикладають кисть до паперу і описують її контур. Коли є контур кисті, для додання обсягу малюють "напрямні" лінії, паралельно один до одного, лінію за лінією, дуга за дугою, відповідно вигинів контурів руки на папері.


Так наносять потрібну кількість ліній. Потім кожну з цих ліній роблять чіткіше, ширше, розфарбовують. Потім проміжки між ними фарбують кольоровими олівцями різних забарвлень. Виходять лінії і між ними різнокольорові ділянки.
Проєкт «Творчі діти» проходитиме у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей
Щосереди з 14.00-16.00
Телефон для запису:
Христина - 0631606062
бул.Шевченка, 390

Немає коментарів:

Дописати коментар