пʼятницю, 26 листопада 2021 р.

#Всеукраїнська_акція_дарування_книг_для_бібліотек_України.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей до­лу­чи­ла­ся до Все­ук­ра­їнсь­кої ак­ції да­ру­ван­ня книг, що від­бу­ва­єть­ся у День доб­рих справ- 30 лис­то­па­да 2021.

Українська бібліотечна асо­ці­ація та наша бібліотека запрошують при­єд­на­тися до всес­вітнього бла­го­дій­но­го ру­ху #Щед­рий­Вів­то­рок і зро­би­ти доб­ру спра­ву — по­да­ру­ва­ти кни­гу бібліотеці.

GivingTuesday — міжнародний благодійний рух, який є частиною #GivingTuesday. День, який надихає мільйони людей робити добрі справи та популяризує культуру благодійності.
#ЩедрийВівторок не має конкретного формату чи плану дій. Кожна людина, організація чи бізнес можуть втілити в життя власну ідею, проєкт або захід. Це стимулює креативність та надихає генерувати нові ідеї.
У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday завдяки ініціативній групі у складі Фонду родини Загорій, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.
Ша­нов­ні черкащани, не будь­те бай­ду­жі. На­га­да­ємо, що Черкаська центральна місь­ка біб­лі­оте­ка для дітей знаходиться за адресою
м. Черкаси,
бульвар Шевченка, 390
71 -70-80
Книга – це завжди найкращий подарунок.
Чекаємо на Вас, любі наші відвідувачі і дарувальники. Акція буде проходити з дотриманням усіх карантинних норм.

Немає коментарів:

Дописати коментар