четвер, 10 червня 2021 р.

#Український_інститут_книги, #УІК

     
Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пропонує вашій увазі захопливу пізнавально-пригодницьку серію для дітей "Киці-мандрівниці".

Сміятися, співпереживати, радіти, зовсім трошечки хвилюватися та пізнавати щось нове про світ, у якому ми з вами усі живемо… Звучить цікаво. чи не так? А втім, робити усе це куди захопливіше у компанії разом із головними героїнями нової книжкової серії відомої української дитячої письменниці Галини Манів «Киці-мандрівниці», проілюстрованими дотепними, кумедними та симпатичними ілюстраціями Дмитра Печенкіна.
Харизматичні киці Муля та Манюня — найліпші подруги. І як не рідко трапляється з друзями, вони мають спільний інтерес — просто обожнюють мандрувати! Та не подумайте, що на сусідню вулицю, ні! На відміну від багатьох інших киць і котів, Муля та Манюня люблять подорожувати до інших країн. Так, у першій книзі подружки вирушають досліджувати Італію, Гренландію та Фінляндію, а у другій — Велику Британію, Грецію та Туреччину. Звісно, що у кожній із таких мандрівок із кицями стаються неймовірні пригоди, читаючи про які, важко зупинитися. Тож не вагайтеся, а вирушайте у спільну мандрівку. А заразом дізнавайтеся чимало нового про географію, історію, традицію, кухню та інші культурні особливості різних країн світу.





Немає коментарів:

Дописати коментар