середу, 9 вересня 2020 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє калейдоскоп цікавих повідомлень «Світ цікавих фактів» Цікаво знати, що 9 вересня - Міжнародний день краси




Міжнародний день краси щороку відзначається 9 вересня.
Краса врятує
У День краси проводяться різні конкурси, в яких змагаються не тільки найкрасивіші представниці слабкої статі, але і майстри косметологи, без майстерності яких ці дівчата були б не настільки прекрасні.
До речі, перший в історії планети конкурс краси пройшов у тій же Бельгії в 1888 році.
Перший відомий конкурс краси відбувся у Лондоні в 1951 році. Про нього теж нічого певного сказати не можна, хіба що, брали участь у ньому дівчата не 90Х60Х90. Якщо поглянути на еволюцію краси, то вона різна не тільки з століття в століття, але навіть з десятиліття в десятиліття.
У сучасному світі на чільні позиції виходять природність і натуральність. Косметичні засоби, приготовані самостійно в домашніх умовах вже не є прерогативою жінок різного віку, що віддають перевагу очищати, живити захищати, лікувати шкіру і волосся за допомогою безпечних домашніх засобів. З кожним роком все активніше їх використовують чоловіки.
Природа кожного з нас обдарувала своїм особливим зачаруванням. Головне, поставитися до цього дару дбайливо. Адже краса – це робота. Причому, повсякденна робота – як внутрішня, так і зовнішня.
Вітаємо всіх зі святом і запрошуємо у подорож за натуральною красою! Нехай Міжнародний день краси стане відправною точкою на цьому шляху.

Немає коментарів:

Дописати коментар