середа, 5 червня 2024 р.

#Бібліоліто

 Літо — найулюбленіша пора для всіх дітей. Канікули - це час відпочинку, пригод, цікавих справ, веселих сюрпризів, нових книжок та нових друзів, а бібліотека - чудовий майданчик для творчого, дружнього, спільного проведення вільного часу.



4 червня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбулося свято дозвілля «Живе на всій планеті народ веселий – діти».
Були запрошені активні читачі книгозбірні та учні пришкільного табору ЗОШ№5.

На дітей чекали різні локації — музичні ігри, спортивні естафети, головоломки, а ще творча зустріч з дитячою письменницею, поетесою, казкаркою, мрійницею та другом нашої бібліотеки Анною Григорович.

Пані Анна - сучасна українська письменниця, авторка фентезі для молодших підлітків, неодноразова лауреатка літературних премій. Глибокий сенс і поетичність поєднуються в її казкових повістях з дотепним гумором і захопливим пригодницьким сюжетом.


Святковий настрій присутнім подарували читачі бібліотеки - Роман та Андрій Козюбри, підготувавши яскраві музичні номери.Свято пройшло цікаво, весело та пізнавально.

Щиро дякуємо пані Анні за натхненну розповідь. Енергетика її живого поетичного слова живиться від духовного джерела, ім’я якому Любов і Доброта.

Висловлюємо теплі слова подяки ТОВ «Гладкий А. Г» за подаровані нашим читайликам солодощі.


Бібліотека запрошує всіх охочих весело та креативно провести насичене подіями літо в бібліотеці!


Нехай літо для кожної дитини буде барвисте, радісне, оздоровлююче, пізнавальне та незабутнє!


Немає коментарів:

Дописати коментар